Bine ati venit!

ultimax.ro

Termeni și condiții

Termeni și Condiții

Magazinul virtual www.ultimax.ro  (numit în continuare “SITE”) este proprietatea și este administrat de către SC Ultimax SRL, cu următoarele date de identificare:

 • Sediu social: Com. Ipotesti Str Mihai Viteazu nr 432, jud. Suceava
 • Reg. Com. J33/1436/22.11.2016
 • CUI 36768906
 • Cod CAEN 4791: Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

 

Preambul:

 • Comertul electronic intră sub jurisdictia Legii 365/2002 modificată și completată prin OUG 34/2014. 
 • Următorii termeni și condiții sunt considerați a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislatiei în vigoare.
 • Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.
 • Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte următorii termeni și condiții precum și legislatia aplicabilă.
 • In temeiul acestei legi cu modificarile și completările ulterioare, se statuează următorii termeni și condiții aplicabili comercializării marfurilor și serviciilor prin intermediul SITE-ului:

 

I. Raspundere                

ULTIMAX nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata si in limita stocurilor disponibile / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.

ULTIMAX isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

ULTIMAX nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor. ULTIMAX nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

 

II. Politica de securitate a datelor si confidentialitate.

Protectia datelor cu caracter personal intra sub jurisdictia Legii 677/2001 si 506/2004 cu completarile si modificarile aflate in vigoare. 

Prin urmare,

 • SITE-ul este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre dumneavoastra.
 • SITE-ul va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si nu va vinde, nu va oferi, nu va face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu va divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
 • SITE-ul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • SITE-ul solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, adrese postale, date de identitate de la clientii sai. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SITE pentru a putea finaliza comenzile transmise de catre clientii sai, pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
 • Conform cerintelor Legii nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SITE-ul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea, etc.).  Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.
 • Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email ultimax.store@gmail.com
 • Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de mail mentionata in paragraful anterior.
 • SITE-ul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SITE-ul nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau emailurile expediate de SITE nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, SITE-ul nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 • SITE-ul isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
 • SITE-ul isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
 • Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul SITE, cu exceptia detinatorului sau legal, fara acordul prealabil al SITE-ului, da dreptul unilateral si neechivoc ca SITE-ul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

 

III. Garantia produselor

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, sau lipsei unor componente si accesorii, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

 

IV. Returnarea produselor

 

Termeni si conditii

 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

 

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

 

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, inclusiv accesoriile si ambalajul original !

 

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

 

Expedierea produsului ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului.

Ultimax.ro va verifica aspectul fizic si functional al produselor returnate in termen de 14 zile de la data achizitiei si va informa Clientul cu privire la starea acestora.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Ultimax.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Ultimax.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Ultimax.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

 

Consumatorul poate solicita returnarea produselor si in urmatoarele situatii:

 • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC ULTIMAX SRL
 • Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC ULTIMAX SRL.